Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Название: | Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу |
Авторы: | Бутенко Д. С. |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес розвиток скорочення витрат послуги |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942 |
Располагается в коллекциях: | Статті (МБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
УПРАЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ.pdf | 164,11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.