Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26028
Название: Ризик-орієнтована система фінансового забезпечення в умовах глобалізаційних змін
Авторы: Птащенко О. В.
Ключевые слова: глобальний простір
глобалізаційний процес
ризик-орієнтована система фінансового забезпечення
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Птащенко О. В. Ризик-орієнтована система фінансового забезпечення в умовах глобалізаційних змін / О. В. Птащенко // Бізнес Інформ. ‒ 2020. ‒ №12. ‒ C. 411–416.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто основні особливості ризик-орієнтованої системи фінансового забезпечення, визначено групи ризиків, що виникають у бізнес-середовищі компанії, та зроблено акцент на можливості ризик-орієнтованої системи фінансового забезпечення в умовах глобалізаційних змін. Сучасні технології відіграють вирішальну роль у забезпеченні позитивної динаміки соціальних процесів та спричиняють структурні зміни в соціальній сфері. Визнання високотехнологічності як основи соціально-економічного розвитку вимагає впровадження сучасних методів управління та інструментів, у тому числі шляхом розробки ефективних комунікаційних стратегій для високотехнологічних підприємств. Порядок організації внутрішнього контролю, включаючи обов’язки та повноваження підрозділів і працівників компанії, визначається характером і сферою діяльності компанії, особливостями системи управління. Основним принципом має бути такий: кожен повинен бути обережним і порівнювати витрати на працю з результатами під час здійснення контролю. Слід також зазначити, що організація та оцінка системи внутрішнього контролю може здійснюватися за участю самої компанії та/або зовнішнього консультанта. Контрольні процедури є невід’ємною частиною бізнес-процесів компанії, а їх мета – виключити (знизити) ймовірність ризиків, що потрапляють у сферу дії контрольних точок, і пов’язати фактори ризику бізнес-процесів зі стратегічними цілями компанії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26028
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
business-inform-2020-12_0-pages-411_416.pdf406,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.