Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488| Назва: | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | 
| Автори: | Козуб В. О. | 
| Теми: | гастрономія гастрономічні товари гастрономічний туризм потреба послуга сервіс сервісологія сервісна діяльність  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] / укл. В. О. Козуб. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 18 с. (укр. мов.) | 
| Короткий огляд (реферат): | Подано робочу програму навчальної дисципліни «Основи гастрономії та сервісології», компетентності та результати навчання, її зміст за модулями і темами, методи навчання та викладання, порядок і систему поточного та підсумкового контролю знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МЕМ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ОГС.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.