Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26610
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНовіков Ф. В.-
dc.date.accessioned2021-12-16T10:32:26Z-
dc.date.available2021-12-16T10:32:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНовіков Ф. В. Визначення шляхів підвищення продуктивності та якості обробки при шліфуванні за температурним критерієм / Ф. В. Новіков // Високі технології : тенденції розвитку : матеріали XXVIII міжнар. наук.-техн. семінару, 3-5 листопада 2020 р., м. Харків. – Харків : НТУ «ХПІ» (онлайн), «Курсор» (друк), 2020. – С. 110-112.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26610-
dc.description.abstractТеоретично обґрунтовано умови підвищення продуктивності та якості обробки при плоскому шліфуванні за рахунок оптимізації кількості проходів круга і з урахуванням температури шліфування. На цій основі розроблено методику розрахунку оптимальних режимів шліфування. Показано, що швидкість деталі суттєво обмежена допоміжним часом обробки. Щоб виключити це обмеження, необхідно, наприклад, плоске шліфування деталей здійснювати на плоскошліфувальному верстаті не із прямокутним, а з обертовим столом. Це дозволить суттєво збільшити швидкість деталі й кількість проходів круга, зменшуючи глибину шліфування й збільшуючи продуктивність обробки для заданої температури шліфування.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectкількість проходів кругаru_RU
dc.subjectдопоміжний час обробкиru_RU
dc.subjectоптимальна швидкість деталіru_RU
dc.subjectбагатопрохідне шліфуванняru_RU
dc.subjectглибинне шліфуванняru_RU
dc.subjectреверсування стола верстатаru_RU
dc.titleВизначення шляхів підвищення продуктивності та якості обробки при шліфуванні за температурним критеріємru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.