Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 81-90 зі 129 (час пошуку: 0.009 секунди).
назад
1
...
6
7
8
9
10
11
12
...
13
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Основні принципи водної політики європейського союзу
Безсонний В. Л.
2023
Оцінка екологічного стану водних ресурсів на основі інформаційної ентропії
Безсонний В. Л.
;
Третьяков О. В.
;
Пляцук Л. Д.
2023
Моніторинг поверхневих вод відповідно до водної рамкової директиви – досвід Німеччини
Безсонний В. Л.
;
Некос А. Н.
2023
Вдосконалення оцінки екологічного стану водного об’єкту
Безсонний В. Л.
;
Некос А. Н.
2023
Відновлення рік і водна рамкова директива ЕС
Безсонний В. Л.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Екологія людини : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2024
Food blogging : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Блохіна О. М.
Розкриття
за авторами
23
Безсонний В. Л.
15
Давидова О. Ю.
13
Protasenko O.
13
Івашура А. А.
11
Черевична Н. І.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
7
Mygal G.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
.
далі >
за темами
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
safety
8
споживач
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
далі >
за датою випуску
57
2023
45
2022
15
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021
містить файли
124
true