Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-8 из 8.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Тітова Е. В.
2023
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична Н. І.
;
Подушко Ю. О.
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
2023
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
Черевична Н. І.
;
Хомутовська Ж. А.
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Черевична Н. І.
;
Тимченко К. І.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
Просмотр
Автор
1
Подушко Ю. О.
1
Середенко В. В.
1
Тимченко К. І.
1
Тітова Е. В.
1
Хомутовська Ж. А.
Тема
3
готельний бізнес
2
ресторанний бізнес
2
соціальні інновації
2
інновації
1
алкогольні напої
1
винна карта
1
вино
1
винороби
1
виноробство
1
готельно-ресторанні заклади
.
дальше >
по дате выпуска
5
2023
3
2024
Has File(s)
8
true