Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 57.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Green infrastructure as a component of sustainable developmentProtasenko O.; Ivashura A.
2023Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Ergonomic thinking in the design of human-machine systemsMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.; Mykhailova E.
2023Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming themProtasenko O.; Mygal G.
2023Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalizationProtasenko O.; Mygal G.
2023Методика оцінки екологічного стану водойми на основі ентропійно зваженого індексу якості водиБезсонний В. Л.
2023Визначення екологічного стану кременчуцького водосховища на основі інформаційної ентропіїБезсонний В. Л.; Пляцук Л. Д.; Пономаренко Р. В.; Третьяков О. В.
2023Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2023Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"Сисоєва С. І.
2023Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Хаустова Т. М.