Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-1 зі 1 (час пошуку: 0.002 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
Розкриття
за авторами
1
Andrieieva S.
1
Dikhtyar A.
за темами
1
hydrothermal treatment
1
properties of flour,
1
sautéed wheat flour
1
sautéing parameters
1
waterabsorbing capacity
за датою випуску
1
2018
містить файли
1
true