Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакало Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-27T13:18:20Z | - |
dc.date.available | 2022-01-27T13:18:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бакало Н. В. Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області) : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Н. В. Бакало. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024 | - |
dc.description.abstract | У роботі було обґрунтовано важливість організації гастрономічних турів для популяризації туризму в Полтавською регіоні. Також було проаналізовано та виявлено сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму в Україні та світі. У дослідженні були запропоновано механізм розробки нового гастрономічного туристичного маршруту «Мандруємо Полтавщиною» та розраховано економічний ефект від продажі туру «Мандруємо Полтавщиною» Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | туризм | ru_RU |
dc.subject | гастрономічний тур | ru_RU |
dc.subject | регіон | ru_RU |
dc.subject | туристичний маршрут | ru_RU |
dc.subject | економічний ефект | ru_RU |
dc.title | Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області) | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бакало_ДП.pdf | 965,97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.