Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27025
Назва: Оптимізація роботи туристичного підприємства шляхом імплементації глобальної системи дистрибуції
Автори: Курчинок Є. В.
Теми: глобальна система дистрибуції
Амадеус
Сейбр
інноваційні технології
система бронювання
авіапослуги
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Курчинок Є. В. Оптимізація роботи туристичного підприємства шляхом імплементації глобальної системи дистрибуції: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Є. В. Курчинок. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Короткий огляд (реферат): У роботі було обґрунтовано необхідність роботи у системах глобальної дистрибуції для туристичних підприємств світу та України. Було проаналізовано та ідентифіковано роль глобальної системи дистрибуції для ринку туристичних послуг. Було запропоновано імплементувати нову систему глобальної дистрибуції, також, план навчання персоналу для професійної роботи з новим інструментом. Визначено потенційно вигідного партнера для розширення ринку для підприємства. Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27025
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курчинок_ДП.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.