Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтаверська Т. О.-
dc.contributor.authorПанфілова Я. А.-
dc.date.accessioned2022-02-07T10:17:59Z-
dc.date.available2022-02-07T10:17:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтаверська Т. О. Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом [Електронний ресурс] / Т. О. Ставерська, Я. А. Панфілова // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : матер. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. – С. 104-106.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166-
dc.description.abstractНа підставі вивчення багатоваріантності підходів до сутності інновацій запропоновано власну дефініцію інновацій у ресторанному бізнесі. За результатами дослідження трансформації комбінаторної кластерізації інновацій запропоновано критеріальний розподіл інновацій в ресторанному бізнесі. Дослідження концепції діджітал-простору, концептуальних рамок цифрової трансформації управління бізнесом великих корпорацій та візії цифрової адженди України дозволило визначили основні вектори та завдання цифрової трансформації управління бізнесом.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectцифрова трансформаціяru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.titleІнноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесомru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf_November_25_2021_Ставерська_Панфілова.pdf418,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.