Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28121
Название: | Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches |
Авторы: | Andrieieva S. Kolesnikova M. Pyvovarov Y. Khaustova T. Dikhtyar А. |
Ключевые слова: | sweet sauces physically-modified starches fruit and berry raw materials model systems viscosity |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Andrieieva S. Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches / S. Andrieieva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov et al. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. – № 5/11 (101). – Р. 66-73. |
Краткий осмотр (реферат): | We have defined reference indicators for the consistency of sweet sauces depending on the content of starches, which has become a prerequisite for the development of a formulation for sweet sauces using physically-modified starches. The influence of formulation components (the type and content of physically-modified starches, fruit and berry raw materials, sugar content) has been examined on the physical-chemical and structural-mechanical properties of model fruit and berry systems, which predetermines a possibility to regulate the rheological characteristics of sweet sauces. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28121 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khaustova T.M. Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches.pdf | 408,32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.