Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28327
Название: Технологічне забезпечення якості та зниження трудомісткості механічної обробки складнопрофільної формуючої оснастки для харчової промисловості
Авторы: Полянський В. І.
Новіков Ф. В.
Ключевые слова: сучасні високоточні металообробні центри
лезові інструменти
якість та точність оброблюваних поверхонь
асортимент виробів
кондитерські та макаронні машини
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Полянський В. І. Технологічне забезпечення якості та зниження трудомісткості механічної обробки складнопрофільної формуючої оснастки для харчової промисловості / В. І. Полянський, Ф. В. Новіков // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 лист. 2022 р. – Одеса: Національний університет «Одеська політехніка», 2022. – С. 112–114
Краткий осмотр (реферат): У роботі показано значний досвід розроблення прогресивних технологій механічної обробки із застосуванням сучасних високоточних металообробних центрів та верстатів із ЧПУ у ТОВ "Імперія металів" (м. Харків) – основного виробника в Україні складнопрофільної формуючої оснастки для харчової промисловості. Завдяки застосуванню нових технологій обробки лезовими інструментами до 10 разів підвищено продуктивність і приблизно у стільки ж разів зменшено трудомісткість обробки із одночасним підвищенням якості та точності оброблюваних поверхонь. У результаті було вирішено важливе завдання – зниження вартості виробів до рівня цін ринку. Якість виробів підвищили до світового рівня, при цьому асортимент виробів збільшився до 10 разів. Це дозволило ТОВ "Імперія металів" забезпечити виробництво у достатній кількості для підприємств харчової промисловості роторів для печива, обсадних філь'єр, штампів для виробництва цукерок, філь'єр для виробництва пастили, валків для виробництва пельменів, різних запасних частин для кондитерських і макаронних машин та для інших харчових агрегатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28327
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стр_112-114_из_Сборник_конференции_Одеса__2022_(1)-6.pdf350,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.