Методичні матеріали (ГРБ) : [27] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 27 из 27
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Протасенко О. Ф.
2022Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЖуков В. В.
2022Ресурсозберігаючі та екологічні технології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняІвашура А. А.
2022Екологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 27 из 27