Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28449
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:31:51Z-
dc.date.available2023-01-02T11:31:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. В. В. Жуков – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 16 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28449-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectосвітній процесru_RU
dc.subjectструктураru_RU
dc.subjectнавчальний планru_RU
dc.subjectосвітня програмаru_RU
dc.subjectпринципиru_RU
dc.subjectакадемічна доброчесністьru_RU
dc.titleВступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.515_!Вступ_до_фаху_Готел_но-ресторанна_справа_2022.pdf306,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.