Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29072
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревенко О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T19:03:00Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T19:03:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 ''Економіка'' освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. В. Ревенко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 14 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29072 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | фахівець економічної сфери | ru_RU |
dc.subject | якість освіти | ru_RU |
dc.subject | професійний успіх | ru_RU |
dc.subject | економіка підприємства | ru_RU |
dc.subject | започаткування бізнесу | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.title | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 ''Економіка'' освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз. 444_!Вступ до фаху 2022.pdf | 328,51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.