Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29690
Название: Управління дебіторською заборгованістю підприємств в контексті забезпечення зростання їх прибутковості
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: дебіторська заборгованість
фінансові результати
прибуток
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Юшко С. В. Управління дебіторською заборгованістю підприємств в контексті забезпечення зростання їх прибутковості [Електронний ресурс] / С. В. Юшко // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ: Національний авіаційний університет, 2023. – С. 238 – 240.
Краткий осмотр (реферат): Наголошено на причинах виникнення дебіторської заборгованості за продукцію, товари, роботи, послуги. Зазначено, що не зважаючи на відсутність прямої залежності між величиною дебіторської заборгованості та фінансовими результатами діяльності підприємств, зв'язок між зазначеними показниками має місце. В роботі називаються та описуються ситуації, через які не сплачена або сплачена із запізненням дебіторська заборгованість призводить до виникнення втрат, негативно позначаючись на фінансових результатах діяльності суб’єкта господарювання. Зроблено висновок, що політика управління дебіторською заборгованістю підприємств має величезне значення у контексті забезпечення їх ефективної діяльності та підвищення рівня їх прибутковості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29690
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Тези Управл прибутковістю підприємств (репозитарій).pdf131,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.