Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29949
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСисоєва С. І.-
dc.date.accessioned2023-08-16T08:43:59Z-
dc.date.available2023-08-16T08:43:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОснови курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" [Електронний ресурс] / уклад. С. І. Сисоєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (122 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця,, 2023. — 29 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 25-28.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29949-
dc.description.abstractПодано завдання для самостійної роботи студентів. Наведено методичні рекомендації до їх виконання, типові розрахункові завдання і приклади їх вирішення за темами навчальної дисципліни, а також матеріали щодо закріплення знань. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectрекреаційне господарствоru_RU
dc.subjectсанаторно-курортне господарствоru_RU
dc.subjectсанаторно-курортне обслуговуванняru_RU
dc.subjectлікувально-оздоровчий туризмru_RU
dc.subjectкурортиru_RU
dc.subjectресурсиru_RU
dc.subjectлікувальні чинникиru_RU
dc.titleОснови курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Сисоєва С І.pdf483,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.