Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Название: | Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика |
Авторы: | Давидова О. Ю. |
Ключевые слова: | інновації інноваційне управління розвиток підприємство готельно-ресторанне господарство ефективність методологія |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика : монографія : / О. Ю. Давидова. – Харків : Вид. Іванченка І.С., 2018. – 448 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В монографії викладені загальнотеоретичні, методологічні і практичні основи інноваційного управління розвитком підприємств. Особлива увага приділена питанням діагностики і підвищення ефективності інноваційного управління розвитком підприємств, методологічного підґрунтя та концептуальним основам формування і оцінки інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали монографії призначені для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, керівників, підприємців, а також усім, хто цікавиться питаннями інноваційного управління розвитком підприємств. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МОНОГРАФІЯ готовая ПЕЧАТЬ.pdf | 6,07 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.