Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32101
Название: Роль підприємництва в економічному зростанні: порівняльний аналіз США та Німеччини
Авторы: Новіков М. А.
Литвиненко А. В.
Ключевые слова: підприємництво
економічний розвиток
валовий внутрішній продукт (ВВП
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Новіков М. А. Роль підприємництва в економічному зростанні: порівняльний аналіз США та Німеччини / М. А. Новіков, науквоий керівник: А. В. Литвиненко // Сучасні напрямки розвитку економіки і менеджменту підприємств України: зб. матеріалів міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 17 лист. 2023 р. : тези допов. - Харків: ХНАДУ, 2023. - С. 93 – 95.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив підприємництва як ключового рушія економічного зростання, визначено його вирішальну роль у сприянні інноваціям, створенні робочих місць і підвищенні продуктивності. Визначено можливості запозичення прогресивного досвіду розвитку підприємництва доцільним є аналіз місця та ролі підприємництва в контексті Сполучених Штатів і Німеччини, двох провідних економік, відомих своїми динамічними підприємницькими екосистемами. Визначено основні напрямки внеску підприємництва як фактора виробництва у валовий внутрішній продукт (ВВП), проаналізувавши його частку, тенденції та загальний вплив на економічний розвиток.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32101
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Lytvynenko_Novikov_tezy.pdf518,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.