Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorГрін Н. М.-
dc.contributor.authorГерошенко І. О.-
dc.date.accessioned2024-05-29T16:43:25Z-
dc.date.available2024-05-29T16:43:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців / Н. І. Черевична, Н. М. Грін, І. О.Герошенко // Економіка та суспільство. - 2024. - Вип. 59.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727-
dc.description.abstractУ статті досліджено перспективи розроблення рецептурного складу та технології снекових батончиків підвищеної харчової та енергетичної цінності, багатих на вітамінно-мінеральні компоненти, і доцільність включення їх у раціон сухих пайків для військовослужбовців. Наведено результати оцінювання якості розроблених виробів порівняно з продуктами-аналогами вітчизняного виробництва.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсухі пайкиru_RU
dc.subjectармійський раціонru_RU
dc.subjectснекові енергетичні батончикиru_RU
dc.subjectповітряні зерна ячменюru_RU
dc.subjectенергетична цінністьru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.titleПерспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовцівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.