Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.date.accessioned2024-06-02T13:45:22Z-
dc.date.available2024-06-02T13:45:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІвашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXХІІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2022, 22-25 травня 2024 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 771.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783-
dc.description.abstractЗавдяки широкому підходу, науково обґрунтованим впровадженням і стійкій прихильності до сталого розвитку з'являється можливість для зміни продовольчих систем, домагатися благополуччя в галузі харчування і одночасно зберегти цілісність нашої планети для майбутніх поколінь.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectстале виробництвоru_RU
dc.subjectспоживання продуктівru_RU
dc.subjectстале споживанняru_RU
dc.subjectпродукти харчуванняru_RU
dc.subjectусвідомлене споживанняru_RU
dc.titleПроблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.