Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32824
Назва: Форми та методи гібридної війни в російсько-українському конфлікті
Автори: Єрмошкіна А.
Кравченко О.
Теми: гібридна війна
конфлікт
пропаганда
меми
дезінформація
агресія
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Єрмошкіна А. Форми та методи гібридної війни в російсько-українському конфлікті / А. Єрмошкіна, О. Кравченко // Міжнародні конфлікти у сучасному світі: від регіонального протистояння до глобального суперництва: матеріали VІІміжнародної наукової конференції, 20 грудня 2023 р. / Упорядники : Мальський М. З., Кучик О. С., Вовк Р. В. - Львів: Факультет міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка, 2023. - C. 65–71.
Короткий огляд (реферат): У публікації розглянуто форми та методи гібридної війни, використані російською федерацією під час агресивних дій на території Україні та визначено їх вплив на конфлікт та його учасників. Систематизовано інформацію про гібридну війну в російсько-українському конфлікті та визначено основні принципи та етапи застосування гібридних методів з метою розробки ефективних стратегій протидії гібридній агресії. Показано, що гібридні загрози поєднують військові та невійськові, а також приховані і відкриті засоби, включаючи фейкові новини, дезінформацію, кібератаки, економічний тиск, розгортання нерегулярних збройних формувань і використання регулярних збройних сил.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32824
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (МВПНіПФ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.