Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32974
Название: Інституціональні проблеми та протиріччя процесу реформування національного ринку праці в Україні
Авторы: Сибірцев В. В.
Ключевые слова: розвиток
ринок праці
державне регулювання
інституціональні зміни
інституціональне регулювання
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Сибірцев В. В. Інституціональні проблеми та протиріччя процесу реформування національного ринку праці в Україні / В. В. Сибірцев // Управління розвитком. – № 2 (192). – С. 29-34.
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено інституціональні проблеми та протиріччя процесу реформування національного ринку праці в Україні. Визначено склад актуальних тенденцій формування нових і реформування традиційних інститутів, функціонування яких орієнтоване на регулювання розвитку національного ринку праці. Встановлено специфічність природи та змісту інституціональних перетворень, що знаходять прояв в окремих соціетальних полях і механізмах взаємодії економічних агентів під час реалізації інституціональних реформ, як в цілому у макроекономічному аспекті, так і в секторальних проявах. Доведено фазовий (обумовлений динамічністю протікання фаз циклу відтворення робочої сили, до складу яких відносять етапи формування, розподілу, обміну та використання трудових ресурсів) характер походження фундаментальних суспільних протиріч у розвитку національного ринку праці. Визначено склад і розглянуто сутність ключових інституціональних конфліктів при реформуванні національного ринку праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32974
Располагается в коллекциях:№ 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сибірцев.pdf351,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.