Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33405
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтаркова Г. В.-
dc.date.accessioned2024-09-04T09:01:18Z-
dc.date.available2024-09-04T09:01:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМедіапланування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Г. В. Старкова ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,29 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 45 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 23-25.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33405-
dc.description.abstractПодано перелік тем для виконання курсової роботи. Розглянуто основні моменти, які допоможуть здобувачам вищої освіти в підготовці та захисті курсових робіт із навчальної дисципліни. Наведено зміст та вимоги до написання курсової роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectмедіаплануванняru_RU
dc.subjectмедіапланru_RU
dc.subjectстратегіяru_RU
dc.subjectмедіаміксru_RU
dc.subjectрекламаru_RU
dc.subjectпросуванняru_RU
dc.subjectкурсова роботаru_RU
dc.subjectвимоги до написанняru_RU
dc.subjectзахистru_RU
dc.titleМедіапланування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (БЖЦМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2024-Старкова Г.В..pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.