Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 20.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Social Communications in Dusiness EnvironmentYaresko K.; Chekshturina V.; Prosianyk O.; Zyma O.; Ivanova I.; Byelikova Y.; Sorokina H.; Afanasieva O.; Starkova H.; Яресько К.; Чекштуріна В.; Просяник О.; Зима О.; Іванова І.; Бєлікова Ю.; Сорокіна Г.; Афанасьєва О.; Старкова Г.
2022Розроблення рекламної концепції з урахуванням гендерних стереотипівМедведєва Ю.
2021Маніпулятивні технології під час інформаційних війн: досвід пострадянської журналістикиІванова І. Б.; Яресько К. В.
2023Теорія та практика медійного дискурсу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2023Теорія та практика медійного дискурсу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2024Медіапланування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняСтаркова Г. В.
2021Організація рекламної та РR діяльності. Методичні рекомендації до написання курсових робіт для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) рівняХолодний Г. О.
2019Вступ до фаху з журналістики: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівняЯресько К. В.
2018Теорія і практика рекламної та PR-діяльності. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.; Голуб М. О.
2020Основи маркетингових комунікацій: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.