Методичні матеріали (МТМСФТ) : [277] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 277
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Податкове планування : робоча програма навчальної дисципліни для студентів всіх окрім спеціальності 071 «Облік і оподаткування» другого (магістерського) рівняКарпова В. В.
2020Митно-тарифне адміністрування та контроль. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняТищенко В. Ф.; Остапенко В. М.
2020Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт для студентів спеціальностей 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняТищенко В. Ф.; Омельченко О. І.; Остапенко В. М.
2019Фінанси: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівняСмоляк В. А.
2019Сучасні підходи в управлінні фінансовими ризиками: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Проноза П. В.; Чмутова І. М.
2019Забезпечення фінансової стабільності в умовах глобальних викликів: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Проноза П. В.; Чмутова І. М.; Берест М. М.
2019Бізнес-процеси і моделі фінансових систем: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Колодізєв О. М.; Внукова Н. М.
2019Розвиток фінансових послуг: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Колодізєв О. М.; Смоляк В. А.
2019Сучасні проблеми розвитку фінансів, банківської справи та страхування: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Журавльова І. В.; Вовк В. Я.; Внукова Н. М.
2019Міжнародні стандарти розвитку фінансового моніторингу: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»Андрійченко Ж. О.
2018Страховий менеджмент. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняКорват О. В.
2020Актуальні проблеми розвитку ринку фінансових послуг. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Внукова Н. М.; Ачкасова С. А.
2020Операції банків з цінними паперами. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняАзізова К. М.
2019Податкова система. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівняЄніна А. О.
2019Основи фінансової грамотності . Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняЛебідь О. В.
2019Кредитний менеджмент: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівняВовк В. Я.
2019Фінансовий облік у банках: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняБезродна О. С.
2019Інформаційні системи та технології в банківській сфері : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняАзізова К. М.
2019Валютне регулювання: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняСмоляк В. А.
2019Центральний банк і грошово-кредитна система: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняРац О. М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 277