Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/3460
Название: Сучасні інформаційні системи і технології. Практикум
Авторы: Медведєва І. Б.
Погосова М. Ю.
Ключевые слова: EPC-діаграма
структурно-функціональна модель
IDEF0-стандарт
ринок FOREX
теги
Дата публикации: 2010
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Сучасні інформаційні системи і технології. Практикум : навч. посіб. / Укл. І. Б. Медведєва, М. Ю. Погосова. – Харків : Вид. ХНЕУ, 2010. – 238 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичні питання, які пов’язані із застосуванням сучасних інформаційних систем і технологій у практичній та науковій діяльності фахівців з економіки. Подані завдання до лабораторних занять із навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні системи і технології». Логічна послідовність, структурування матеріалу та методичних рекомендації до виконання лабораторних робіт спрямовано на формування практичних навичок застосування інформаційних технологій для вирішення фінансово-економічних завдань у середовищі відповідного програмного забезпечення. Рекомендовано для студентів напряму підготовки «Економіка і підприємництво» усіх форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3460
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПРАКТИКУМ.pdf4,14 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.