Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4128
Title: ЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДЛЯ ЛЮДИНИ
Authors: Васильченко Д. Р.
Keywords: раціональне харчування
оптимізаційна модель
мінімізація витрат
задача лінійного програмування
Issue Date: 2013
Publisher: ХНЕУ
Citation: Васильченко Д. Р. Значення оптимального харчового раціону для людини / Д. Р. Васильченко // Управління розвитком. - 2013. - № 14. - С. 98-99.
Abstract: Розв'язано оптимізаційну задачу харчового раціону людини з урахуванням мінімальних витрат, що відповідають сучасним умовам життєдіяльності людини.
Решена оптимизационная задача пищевого рациона человека с учетом минимальных издержек, которые соответствуют современным условиям жизнедеятельности человека.
The solution of optimization task of man's food ration in view of the minimum expen¬ses, which match modern conditions of human life and activities, has been offered.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4128
Appears in Collections:Статті (ВМЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.