Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4130
Title: ОПТИМІЗАЦІЯ ОБСЯГІВ ВИПУСКУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Authors: Грицюк І. В.
Keywords: максимізація прибутку
оптимізаційна модель
хлібобулочні вироби
промисловість
Issue Date: 2013
Publisher: ХНЕУ
Citation: Грицюк І. В. Оптимізація обсягів випуску хлібобулочних виробів / І. В. Грицюк // Управління розвитком. - 2013. - № 14. - С. 102-104.
Abstract: Проведено аналіз діяльності підприємства з виробництва хлібобулочних виробів. Розроблено оптимізаційну модель максимізації прибутку за наявних ресурсів підприємства.
Проведен анализ деятельности предприятия по производству хлебобулочных изделий. Розработана оптимизациионая модель максимизации прибыли по имеющимся ресурсам предприятия.
The conditions of an enterprise for producing the bakery products were analysed. An optimization model of profit maximization of available resources for a company was developed.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4130
Appears in Collections:Статті (ВМЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.