Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4130
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ ОБСЯГІВ ВИПУСКУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Автори: Грицюк І. В.
Теми: максимізація прибутку
оптимізаційна модель
хлібобулочні вироби
промисловість
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Грицюк І. В. Оптимізація обсягів випуску хлібобулочних виробів / І. В. Грицюк // Управління розвитком. - 2013. - № 14. - С. 102-104.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз діяльності підприємства з виробництва хлібобулочних виробів. Розроблено оптимізаційну модель максимізації прибутку за наявних ресурсів підприємства.
Проведен анализ деятельности предприятия по производству хлебобулочных изделий. Розработана оптимизациионая модель максимизации прибыли по имеющимся ресурсам предприятия.
The conditions of an enterprise for producing the bakery products were analysed. An optimization model of profit maximization of available resources for a company was developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4130
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грицюк І.В. ОПТИМІЗАЦІЯ ОБСЯГІВ ВИПУСКУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ.pdf390,19 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.