Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4520
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКалініченко А. Ю.-
dc.date.accessioned2013-12-16T08:35:11Z-
dc.date.available2013-12-16T08:35:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКалініченко А.Ю. Стратегічний аналіз середовища функціонування підприємства харчової промисловості на основі використання технологій SWOT-та PEST-аналізу / А.Ю. Калініченко // Управління розвитком. - 2013. - №18. - С. 14 - 18en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4520-
dc.description.abstractРозглянуто такі методи стратегічного планування, як SWOT- та PEST-аналіз, призначені для аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства на прикладі ТОВ "ВП "Роганський м'ясокомбінат".en_US
dc.description.abstractРассмотрены такие методы стратегического планирования, как SWOT- и PEST-анализ, предназначенные для анализа внешней и внутренней среды предприятия на примере ООО "ВП "Роганский мясокомбинат".en_US
dc.description.abstractThe article deals with strategic planning methods such as SWOT- and PEST-analysis intended for the analysis of external and internal environment on the example of LLP "VP "Roganskyi miasokombinat".en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectстратегічне управлінняen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectPEST-аналізen_US
dc.subjectвнутрішнє і зовнішнє середовищеen_US
dc.titleСТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ СЕРЕДОВИЩА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ SWOT- ТА PEST-АНАЛІЗУen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc[005.52:005.33]:005.21en_US
Располагается в коллекциях:№ 18



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.