Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4526| Назва: | ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ SWOT-АНАЛІЗУ | 
| Автори: | Міхайліченко Д. С. | 
| Теми: | фінансова стратегія підприємства стратегічний аналіз SWOT-аналіз елементи переваги недоліки  | 
| Дата публікації: | 2013 | 
| Видавництво: | ХНЕУ | 
| Бібліографічний опис: | Міхайліченко Д.С. Формування фінансової стратегії підприємства кондитерської галузі за допомогою методу SWOT-аналізу / Д.С. Міхайліченко // Управління розвитком. - 2013. - №18. - С. 27 - 31 | 
| Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження стратегічного аналізу підприємства за допомогою методу SWOT-аналізу, оцінено внутрішні та зовнішні чинники, які впливають на розвиток підприємства, проаналізовано переваги та недоліки методів аналізу. Проведено исследование стратегического анализа предприятия с помощью метода SWOT-анализа, оценены внутренние и внешние факторы, влияющие на развитие предприятия, проанализированы преимущества и недостатки методов анализа. A study of the strategic analysis of the company based on the method of SWOT-analysis is conducted. The internal and external factors that influence the development of enterprises are evaluated. Advantages and disadvantages of methods of analysis are discussed.  | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4526 | 
| Розташовується у зібраннях: | № 18 | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Міхайліченко Д.С. ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ SWOT-АНАЛІЗУ.pdf | 441,69 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити  | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
