Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4526
Название: ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ SWOT-АНАЛІЗУ
Авторы: Міхайліченко Д. С.
Ключевые слова: фінансова стратегія підприємства
стратегічний аналіз
SWOT-аналіз
елементи
переваги
недоліки
Дата публикации: 2013
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Міхайліченко Д.С. Формування фінансової стратегії підприємства кондитерської галузі за допомогою методу SWOT-аналізу / Д.С. Міхайліченко // Управління розвитком. - 2013. - №18. - С. 27 - 31
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження стратегічного аналізу підприємства за допомогою методу SWOT-аналізу, оцінено внутрішні та зовнішні чинники, які впливають на розвиток підприємства, проаналізовано переваги та недоліки методів аналізу.
Проведено исследование стратегического анализа предприятия с помощью метода SWOT-анализа, оценены внутренние и внешние факторы, влияющие на развитие предприятия, проанализированы преимущества и недостатки методов анализа.
A study of the strategic analysis of the company based on the method of SWOT-analysis is conducted. The internal and external factors that influence the development of enterprises are evaluated. Advantages and disadvantages of methods of analysis are discussed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4526
Располагается в коллекциях:№18



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.