Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4620
Назва: Методика розробки інноваційної програми внз з підвищення якості експорту освітніх послуг
Автори: Будинська О. Д.
Теми: інноваційна програма
компетентнісний підхід
Болонський процес
студентоцентрований підхід
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Будинська О. Д. Методика розробки інноваційної програми ВНЗ з підвищення якості експорту освітніх послуг / О. Д. Будинська // Управління розвитком. - 2013. - № 19. - С. 72-75.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто загальні засади компетентнісного підходу як складової Болонського процесу. Надано рекомендації щодо його впровадження серед студентів, а також результати його вдалого використання. Проведено аналіз кількості іноземних студентів, які навчаються в Україні, а також ступінь готовності ВНЗ прийняти велику кількість іноземних громадян на прикладі одного з харківських ВНЗ.
Рассмотрены общие положения компетентносного похода как составляющей Болонского процесса. Даны рекомендации к его внедрению среди студентов, а также результаты его успешного использования. Проведен анализ количества иностранных студентов, которые учатся в Украине, а также степень готовности ВУЗа принять большое коли¬чество иностранных граждан на примере одного из харьковских ВУЗов.
The general provisions of competence-based approach as part of Bologna process were considered. Recommendations were given for its implementation among the students, and the results of its successful use were studied. The number of international students, who study in Ukraine, as well as the readiness of the university to accept a great number of foreign citizens on the example of one of Kharkiv universities was analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4620
Розташовується у зібраннях:№19



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.