Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7092
Title: Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємства
Other Titles: Разработка мероприятий по повышению эффективности деятельности предприятия
Development of measures to improve the efficiency of enterprise
Authors: Сінгуцький Д. В.
Сингуцький Д. В.
Sinhutskyy D. V.
Keywords: економічна ефективність
ринок
озима пшениця
конкурентоспроможність
сільськогосподарські культури
экономическая эффективность
рынок
озимая пшеница
конкурентоспособность
сельскохозяйственные культуры
economic efficiency
market
winter wheat
competitiveness
crops
Issue Date: 2014
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Сінгуцький Д.В. Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємства: дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра: спец. 6.030504 «Економіка підприємства» / Д.В. Сінгуцький. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2014.
Abstract: В роботі було розкрито організаційно-економічну значимість, роль та складові ефективності діяльності підприємства. Проведена оцінка ефективності діяльності підприємства. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності діяльності сільськогосподарського підприємства.
В работе раскрыты организационно-экономическая значимость, роль и составляющие эффективности деятельности предприятия. Проведена оценка эффективности деятельности предприятия. Предложены мероприятия по повышению эффективности деятельности сельскохозяйственного предприятия.
Еconomic efficiency; market; winter wheat; competitiveness; crops. Abstract: This paper has been revealed organizational and economic importance, the role and effectiveness of the components of the enterprise. The evaluation of the efficiency of the company. Some measures to improve the efficiency of agricultural enterprises.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7092
Appears in Collections:Дипломні роботи (бакалавр) - 2014 р.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.