Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7309| Назва: | Існуючі підходи до оптимізації структури й параметрів технологічних процесів фінішної механічної обробки | 
| Інші назви: | Existing approaches to optimize the structure and parameters of technological processes finish machining Существующие подходы к оптимизации структуры и параметров технологических процессов финишной механической обработки  | 
| Автори: | Дитиненко С. О. Ditinenko S. O. Дитиненко С. А.  | 
| Теми: | механічна обробка теплофізика різання технологічний процес шорсткість поверхні machining thermal physics of cutting off the process the surface roughness механическая обработка теплофизика резания технологический процесс шероховатость поверхности  | 
| Дата публікації: | 2011 | 
| Видавництво: | ХНЭУ | 
| Бібліографічний опис: | Дитиненко С.О. Існуючі підходи до оптимізації структури й параметрів технологічних процесів фінішної механічної обробки / С.О. Дитиненко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка; “Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні”. – 2011. – Вип. 115. – С. 103-107 | 
| Короткий огляд (реферат): | Показаны достоинства и недостатки теоретических подходов к структурно-параметрической оптимизации финишной механической обработки. Of the advantages and disadvantages of theoretical approaches to structural and parametric optimization of the finish machining. Показано переваги й недоліки теоретичних підходів до структурно-параметричної оптимізації фінішної механічної обробки.  | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7309 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2.6. Дитиненко С.А. Существующие подходы .pdf | 314,79 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити  | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
