Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7647
Название: | РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Авторы: | Шурміль М. І. |
Ключевые слова: | кондитерська галузь оптимізаційна задача мак¬си¬мальний прибуток |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Библиографическое описание: | Шурміль М. І. РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 64-66 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто роль та діяльність кондитерської галузі України, тенденції її розвитку. Розроблено оптимізаційну модель плану випуска тортів у супермаркеті "Сільпо" з максимальним прибутком. Рассмотрена роль и деятельность кондитерской от¬расли Украины, тенденции ее развития. Разработана опти¬ми-за¬ци¬он¬ная модель плана выпуска тортов в супермаркете "Сильпо" с макси¬маль¬ной прибылью. The role and activities of the confectionery industry in Ukraine, trends of development. Developed optimization model plan of the cakes in the supermarket "Silpo" with maximum profit. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7647 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ВМЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шурміль М. І. Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості.pdf | 258,03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.