Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7647
Название: РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Авторы: Шурміль М. І.
Ключевые слова: кондитерська галузь
оптимізаційна задача
мак¬си¬мальний прибуток
Дата публикации: 2014
Издательство: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Шурміль М. І. РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 64-66
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто роль та діяльність кондитерської галузі України, тенденції її розвитку. Розроблено оптимізаційну модель плану випуска тортів у супермаркеті "Сільпо" з максимальним прибутком.
Рассмотрена роль и деятельность кондитерской от¬расли Украины, тенденции ее развития. Разработана опти¬ми-за¬ци¬он¬ная модель плана выпуска тортов в супермаркете "Сильпо" с макси¬маль¬ной прибылью.
The role and activities of the confectionery industry in Ukraine, trends of development. Developed optimization model plan of the cakes in the supermarket "Silpo" with maximum profit.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7647
Располагается в коллекциях:Статті (ВМЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.