Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7960
Название: Інформаційно-комунікаційне забезпечення фінансової діяльності : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит"
Авторы: Журавльова І. В.
Латишева І. Л.
Лебідь О. В.
Ключевые слова: інформаційна технологія
інформаційна система
база даних
електронний документообіг
захист інформації
Дата публикации: 2014
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Журавльова І. В. Інформаційно-комунікаційне забезпечення фінансової діяльності : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит" / І. В. Журавльова, І. Л. Латишева, О. В. Лебідь – X. : Вид. ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2014. – 424 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання сутності баз даних та інформаційних систем, а також можливості їх використання у фінансовій діяльності суб'єктів підприємництва. Вміщено компетентності, які формуються за темами в процесі вивчення навчальної дисципліни, контрольні тести, запитання і завдання для самоконтролю, практичні та лабораторні завдання і рекомендовану літературу. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей, а також спеціалістів, викладачів і всіх тих, хто займається інформаційно-комунікаційним забезпеченням фінансової діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7960
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (Ф)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.