Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7972
Название: КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Ключевые слова: кадровий потенціал
кадровий менеджмент
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Гавкалова Н. Л. КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ / Н. Л. Гавкалова // ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ. – № 3. – 2014. – С. 4 – 14.
Краткий осмотр (реферат): У роботі доведено, що ефективний кадровий менеджмент має базуватися на об’єктивній оцінці кадрового потенціалу, що здійснюється на основі комплексного підходу та ураховує вимоги до компетентності, кількісні та якісні параметри, соціальні та психологічні характеристики працівника. Існуючі методики дозволяють визначити окремі характеристики кадрового потенціалу, але базування автора даного дослідження на комплексному підході до оцінки зазначеного потенціалу дає змогу отримати більш об’єктивні результати щодо оцінювання, а через це – розробляти дієву стратегію розвитку персоналу, встановлювати перелік необхідних завдань, спрощувати процедуру формування кадрового складу в організації, визначати наявний кадровий резерв, планувати кар’єру та, тим самим, забезпечувати організаційну ефективність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gavkalov.pdf332,28 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.