Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8336
Название: Дослідження основних підходів до визначення поняття «трудовий потенціал»
Авторы: Мартіянова М. П.
Яцун Я. С.
Ключевые слова: праця
робоча сила
трудові ресурси
людський капітал
трудовий потенціал
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Мартіянова М.П., Яцун Я.С. Дослідження основних підходів до визначення поняття «трудовий потенціал» / М.П. Мартіянова, Я.С. Яцун // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки». Випуск 7. Частина 3. – 2014. – с. 111-114.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню підходів до визначення сутності поняття «трудовий потенціал». Трудовий потенціал є важливою складовою розвитку кожного суспільства. Саме людина своєю наполегливістю та працею створювала, удосконалювала та розбудовувала все навколо. Людська праця та потенціал дозволили відійти від примітивних засобів існування та створити ті надзвичайні технології, які має людство на сьогоднішній день. У результаті дослідження були розглянуті поняття, які ототожнюються з поняттям «трудовий потенціал», проаналізовані підходи до визначення його сутності різними вченими, вказано основні відмінності при визначенні цієї категорії в різні часи вітчизняними та зарубіжними вченими.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8336
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.