Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8420
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСитник М. Ю.-
dc.date.accessioned2015-02-20T08:56:46Z-
dc.date.available2015-02-20T08:56:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСитник М.Ю. PEST-аналіз як інструмент розробки фінансової стратегії підприємств м'ясопереробної галузі / М.Ю. Ситник // Управління розвитком. - 2014. - №14. - С. 87 - 89en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8420-
dc.description.abstractРозглянуто такий метод стратегічного планування, як PEST-аналіз, призначений для аналізу зовнішнього середовища. Визначено основні фактори впливу зовнішнього середовища на підприємства м'ясопереробної галузі. Запропоновано рекомендації, які сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності вітчизняних виробників ковбасної продукції.en_US
dc.description.abstractРассмотрен такой метод стратегического планирования, как PEST-анализ, предназначенный для анализа внешней среды. Определены основные факторы влияния внешней среды на предприятия мясоперерабатывающей отрасли. Предложены рекомендации, способству¬ющие повышению конкурентоспособности отечественных производителей колбасной продукции.en_US
dc.description.abstractThe article deals with PEST-analysis as a strategic planning method intended for the analysis of external environment. The main factors of influence of the environment on the enterprises of the meat processing industry were identified. Recommendations that will help improve the competitiveness of domestic manufacturers of sausage products were proposed.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectстратегічний аналізen_US
dc.subjectPEST-аналізen_US
dc.subjectзовнішнє середовищеen_US
dc.subjectм'ясопереробна галузьen_US
dc.titlePEST-АНАЛІЗ ЯК ІНСТРУМЕНТ РОЗРОБКИ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ М'ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc[005.52:005.33]:005.21en_US
Располагается в коллекциях:№ 14



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.