Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9598
Название: Формування фінансової та інвестиційної стратегії суб’єктів господарювання на ринку фінансових послуг : Звіт про НДР (заключ.)
Авторы: Смоляк В. А.
Малишко Є. О.
Ковальчук В. А.
Воротинцев М. М.
Мовчан О. В.
Петруновська О. В.
Ключевые слова: фінансова стратегія
пенсійна система
недержавне пенсійне забезпечення
інвестиційний проект
фінансове забезпечення
кластерний механізм
кредитна спілка
кредит
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Формування фінансової та інвестиційної стратегії суб’єктів господарювання на ринку фінансових послуг : Звіт про НДР (заключ.) / ХНЕУ ім. С. Кузнеця; Державний реєстраційний №0114U006140; Керівник В. А. Смоляк. – Харків, 2014. – 101 с.
Краткий осмотр (реферат): У науково-дослідницькій роботі удосконалено методичний підхід до формування фінансової стратегії недержавного пенсійного забезпечення суб’єктами підприємництва з урахуванням умов кластеризації суб’єктів підприємництва з недержавного пенсійного забезпечення на ринку фінансових послуг. Визначено напрями фінансової стратегії недержавного пенсійного забезпечення суб’єктами підприємництва. Удосконалено методичний підхід до формування інвестиційної стратегії суб’єкта господарювання-потенційного інвестора. Підхід базується на формуванні інвестиційного кластера із державних органів, фінансових установ та суб’єктів господарювання з метою акумуляції фінансових ресурсів для реалізації національного інвестиційного проекту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9598
Располагается в коллекциях:Формування фінансової та інвестиційної стратегії суб’єктів господарювання на ринку фінансових послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
НДР 2.pdf1,52 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.