Просмотр собрания по группе - Тема качество продукции

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 16 из 16
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Технологічні процеси видавничо-поліграфічної справи" для студентів напряму підготовки 6.051501 "Видавничо-поліграфічна справа" всіх форм навчанняОленич М. М.; Оленич М. Н.; Olenich M. M.
2013НАПРАВЛЕНИЯ РАЗВИТИЯ МЕТОДИКИ АНАЛИЗА КАЧЕСТВА ПРОДУКЦИИГогой И. Ю.
2021Научные технологические школы в развитии современного производстваНовіков Ф. В.; Жовтобрюх В. А.
2015Основи технологічних систем : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030504 "Економіка підприємства"Логвінков С. М.; Логвинков С. М.; Logvinkov S. M.; Борисенко О. М.
2013Основні напрями аналізу витрат на формування і підтримку якості та конкурентоспроможності продукціїГриньова В. М.; Мисько Н. В.
2016Практикум з навчальної дисципліни "Економіка підприємства" для студентів напряму підготовки 6.030509 "Облік і аудит" усіх форм навчанняГіль С. Є.; Горобинська М. В.; Гиль С. Е.; Горобинская М. В.; Hil S. Y.; Gorobynska M. V.
2010Прикладная статистика: современные подходы и инструментарий анализа массовых явлений и процессов: монографияРаевнева Е. В.; Кизим Н. А.; Rayevnyeva O. V.; Kizim N.A.
2013Проблемы социальной ответственности маркетинга в промышленно развитых странах с рыночной экономикой и в Украине в условиях затяжного мирового экономического кризисаОрлов П. А.; Орлов П. А.; Orlov P. A.
2013Робоча програма навчальної дисципліни "Менеджмент якості" для студентів спеціальності 8.03050701 "Маркетинг" усіх форм навчанняРожко В. І.; Рожко В. И.; Rozhko V. I.
2015Робоча програма навчальної дисципліни "Технології виробництва: основи технологічних систем" для студентів напрямів підготовки 6.030503 "Міжнародна економіка", 6.030601 "Менеджмент" денної форми навчанняЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Платков В. Я.; Логвинков С. М.; Борисенко О. Н.; Logvinkov S. M.; Borisenko O. M.; Platkov V. Ya.
2016Розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузіКіріченко К. А.; Кириченко К. А.; Kirichenko K. A.
2017Сучасні технологічні системи : робоча програма для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняНовіков Ф. В.; Шкурупій В. Г.; Новиков Ф. В.; Шкурупий В. Г.; Novikov F. V.; Shkurupiy V. G.
2017Сучасні технологічні системи : робоча програма для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняНовіков Ф. В.; Шкурупій В. Г.; Новиков Ф. В.; Шкурупий В. Г.; Novikov F. V.; Shkurupiy V. G.
2001Труды Одесского политехнического университета: Научный и производственно-практический сборник по техническим и естественным наукам.-
2019Управління витратами на забезпечення якості продукції підприємстваГаврильченко О. В.; Афанасьєва О. М.; Гаврильченко Е. В.; Афанасьева Е. Н.; Havrylchenko O. V.; Afanasieva O. M.
2013УЧЕТ БРАКА В ПРОИЗВОДСТВЕ И ЕГО ВЛИЯНИЕ НА КАЧЕСТВО ПРОДУКЦИИПлюснина Н. В.