Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Просмотр собрания по группе - Заголовки
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 2465 по 2484 из 24033
< назад
дальше >
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Study of Typical Mother Tongue Interference the Process of Second language Acquisition
Halahan Ya. V.
;
Drahan O. A.
;
Zhyla G. V.
2017
Study on the genesis of legislation in the field of education: global and national experience
Rayevnyeva O. V.
;
Brovko O. I.
;
Stanislav F.
;
Раєвнєва О. В.
;
Бровко О. І.
;
Станіслав Ф.
;
Раевнева Е. В.
;
Бровко О. И.
;
Станислав Ф.
2023
Study on the impact of incentives for enterprise personnel on labour productivity
Pasko M.
;
Samoilenko V.
2016
Studying of the Ionospheric D-Region Response to Geomagnetic Storm Sudden Commencements Using the Method of Partial Reflection
Gokov A. M.
;
Гоков О. М.
;
Гоков А. М.
2019
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches
Andrieieva S.
;
Kolesnikova M.
;
Pyvovarov Y.
;
Khaustova T.
;
Dikhtyar А.
2013
Studying the essence of "enterprise insolvency" economic category
Neskorodeva I.
;
Pustovgar S. A.
2018
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2015
Studying the possibility of lowfrequency whistlers generation by infrasound in the lower ionosphere during the periods of powerful atmospheric front passage
Gokov A. M.
;
Гоков А. М.
;
Гоков О. М.
2020
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Biletska Y.
;
Djukareva G.
;
Ryzhkova T.
;
Kotlyar O.
;
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Bilovska O.
2022
Substantiation of directions of ensuring the enterprise employees’ working time management efficiency
Vorobiova Y.
2013
THE SUBSTANTIATION OF THE NECESSITY FOR IMPLEMENTING ELECTRONIC COMMERCE AT THE ENTERPRISE
Lebedyeva A.
2023
Substantiation of the stages of implementation of the tax expenditure concept
Tyschenk V.
;
Naidenko O.
2018
Support for diagnosing an adaptive social-economic potential of personnel under conditions that dynamically changing
Bilokonenko H. V.
;
Білоконенко Г. В.
;
Белоконенко А. В.
2023
Surface temperatures and vacation burns occurring during grinding of cemented gears with two dished wheels on different parts of the machined involute profile
Tonkonogyi V.
;
Yakymov О.
;
Bovnegra L.
;
Novikov F.
2021
Sustainability problems with ecologically balanced production growth
Ivashura A. A.
;
Borysenko O. M.
;
Logvinkov S. M.
2020
Sustainable Development of Enterprises with Digitalization of the Economic Management
Davydova O.
;
Kashchena N.
;
Staverska T. O.
;
Chmil H.
2023
Sustainable entrepreneurship: analysis of digital marketing trends in the regional and global dimension
Zrybnieva I.
;
Larina K.
;
Semenda O.
2022
Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in Ukraine
Ivashura А.
;
Protasenko O.
2015
Sustainable tourism development and environmental management in Ukraine
Zyma O. G.
;
Holub M. O.
;
Зима О. Г.
;
Голуб М. О.
;
Зима А. Г.
;
Голуб М. А.
2013
SWOT-АНАЛІЗ БУДІВЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ
Дяченко О. В.