Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет підготовки іноземних громадян
Кафедра здорового способу життя, технологій і безпеки життєдіяльності
Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 11.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2021
Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Логвінков С. М.
;
Літвінова І. М.
2021
Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2021
Тренінг-курс «Безпека життєдіяльності та охорона праці» : робоча програма для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньої програми «Інформаційні системи та технології» першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2021
Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності та охорона праці" : робоча програма для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" освітньої програми "Управління соціальною сферою" першого (бакалаврського) рівня
Протасенко О. Ф.
;
Михайлова Є. О.
2021
Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності та охорона праці" : робоча програма для студентів спеціальності 081 "Право" освітньої програми "Правове регулювання економіки" першого (бакалаврського) рівня
Протасенко О. Ф.
;
Михайлова Є. О.
2021
Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level
Bezsonnyi V. L.
2021
Innovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) level
Litvinova I. M.
2021
Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності". Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Протасенко О. Ф.
;
Михайлова Є. О.
2021
Екологічні технології в агробізнесі. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Івашура А. А.
2021
Хімія. Методичні рекомендації до самостійної роботи слухачів підготовчого відділення
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
Просмотр
Автор
4
Михайлова Є. О.
3
Протасенко О. Ф.
2
Безсонний В. Л.
2
Логвінков С. М.
1
Bezsonnyi V. L.
1
Litvinova I. M.
1
Борисенко О. М.
1
Дейнека Д. М.
1
Казаков В. В.
1
Кобзєв О. В.
.
дальше >
Тема
4
безпека життєдіяльності
3
охорона праці
2
небезпека
2
ризик
1
environmental safety
1
hotel and restaurant services
1
innovative technologies
1
product quality
1
quality of food raw materials
1
агробізнес
.
дальше >
Has File(s)
11
true