Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10842
Название: Чинники формування синтезованого капіталу на регіональному рівні
Авторы: Власенко Т. А.
Ключевые слова: синтезований капітал
людський капітал
інтелектуальний капітал
соціальний капітал
чинники зовнішнього середовища
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Власенко Т. А. Чинники формування синтезованого капіталу на регіональному рівні / Т. А. Власенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – 2015. – 1(69), Ч. ІІ. – C. 190–198.
Краткий осмотр (реферат): Вступ: Розвиток теорії синтезованого капіталу на сучасному етапі вимагає визначення факторів зовнішнього середовища, які впливають на його формування. Враховуючи складність даного поняття та різний рівень чинників зовнішнього середовища необхідно проводити його структуризацію. Мета: Визначення груп факторів зовнішнього середовища різних рівнів, які впливають на формування синтезованого капіталу. Результати: узагальнено чинники вплив на всі складові синтезованого капіталу: людський, інтелектуальний та соціальний. Висновки: визначено, що всю сукупність чинників зовнішнього середовища, які обумовлюють формування синтезованого капіталу, можна розподілена на три рівні з виокремленням конкретних груп: на рівні підприємства - соціально-економічні, технічні, науково-інноваційні, екологічні: на рівні регіону – соціальні, економічні, демографічні, екологічні та на рівні держави – соціальні, економічні, науково-інноваційні, культурно-освітні, правові, екологічні та політико-інституційні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10842
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.