Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12179
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малихін В. В. | - |
dc.contributor.author | Новіков С. Г. | - |
dc.contributor.author | Новіков Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Биков А. Н. | - |
dc.contributor.author | Малыхин В. В. | - |
dc.contributor.author | Новиков С. Г. | - |
dc.contributor.author | Новиков Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Быков А. Н. | - |
dc.contributor.author | Malikhin V. V. | - |
dc.contributor.author | Novikov S. G. | - |
dc.contributor.author | Novikov F. V. | - |
dc.contributor.author | Bykov A. N. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-03T06:33:23Z | - |
dc.date.available | 2016-06-03T06:33:23Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Фізичне моделювання утримання алмазних зерен в металевих зв'язках шліфувальних кругів // Сучасні інструментальні системи, інформаційні технології та інновації [Текст]: матеріали ІV Міжнародної науково-технічної конференції: в 2 частинах. - Курськ: Курськ. держ. техн. ун-т, 2006. − Ч. 1. − С. 73−80. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12179 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано фізичні моделі утримання алмазних зерен в металевих зв'язках шліфувальних кругів і аналітичне визначення зусиль, що виникають в зв'язках під дією радіальної та тангенціальної складових сили різання, а також сили тертя між зерном і оброблюваної поверхнею. Це дозволило аналітично досліджувати процес шліфування і визначити характеристики міцності зв'язок кругів | en_US |
dc.description.abstract | Предложены физические модели удержания алмазных зерен в металлических связках шлифовальных кругов и аналитическое определение усилий, возникающих в связках под действием радиальной и тангенциальной составляющих силы резания, а также силы трения между зерном и обрабатываемой поверхностью. Это позволило аналитически исследовать процесс шлифования и определить прочностные характеристики связок кругов | en_US |
dc.description.abstract | A physical model of retention of diamond grains in the metal bond grinding wheels and analytical determination efforts, resulting in bunches under the action of the radial and tangential components of the cutting force and the friction force between the grain and the treated surface. This allowed analytically study the process of grinding and determine the strength characteristics of the ligaments circles | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.subject | процес шліфування | en_US |
dc.subject | алмазні зерна | en_US |
dc.subject | металеві зв'язки шліфувальних кругів | en_US |
dc.subject | сила різання | en_US |
dc.subject | сила тертя | en_US |
dc.subject | фізична модель | en_US |
dc.subject | міцність зв'язки круга | en_US |
dc.subject | процесс шлифования | en_US |
dc.subject | алмазные зерна | en_US |
dc.subject | металлические связки шлифовальных кругов | en_US |
dc.subject | сила резания | en_US |
dc.subject | сила трения | en_US |
dc.subject | физическая модель | en_US |
dc.subject | прочность связки круга | en_US |
dc.subject | grinding process | en_US |
dc.subject | diamond grains | en_US |
dc.subject | metal bond grinding wheels | en_US |
dc.subject | cutting force | en_US |
dc.subject | friction force | en_US |
dc.subject | physical model | en_US |
dc.title | Фізичне моделювання утримання алмазних зерен в металевих зв'язках шліфувальних кругів | en_US |
dc.title.alternative | Физическое моделирование удержания алмазных зерен в металлических связках шлифовальных кругов | en_US |
dc.title.alternative | Physical modeling of retention of diamond grains in the metal bond grinding wheels | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
229 Курск 2006, стр 73-80.pdf | 352,31 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.