Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12570
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.contributor.authorБожко М. В.-
dc.date.accessioned2016-06-14T06:49:32Z-
dc.date.available2016-06-14T06:49:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Інтенсифікація як фактор ефективності виробництва пшениці / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Економічні, соціальні та екологічні проблеми розвитку агропродовольчої сфери: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., 19 лютого 2016 р. Х.: ХНАУ, 2016. – С. 329 - 333.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12570-
dc.description.abstractРозглядаються теоретичні та методичні проблеми інтенсифікації виробництва. и залежності величини витрат та їх ефективності при виробництві пшениці в аграрних підприємствах. На прикладі аграрних підприємств Харківської області проведено аналіз залежності між величиною витрат та урожайністю, рентабельністю виробництва, між урожайністю та величиною прибутку.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectефективність витратen_US
dc.subjectінтенсивність виробництваen_US
dc.subjectокупність витратen_US
dc.titleІнтенсифікація як фактор ефективності виробництва пшениціen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян, Божко.pdf51,07 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.