Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12646
Название: Споживацька поведінка у соціокультурному аспекті
Авторы: Сорокіна Г. В.
Ключевые слова: споживання
споживацька поведінка
соціокультурний підхід
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Сорокіна Г. В. Споживацька поведінка у соціокультурному аспекті / Г. В. Сорокіна // Проблеми та переспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії : матеріали XXIV міжнар. наук.-практич. Інтернет-конф. : зб. наукових праць. - Переяслав-Хмельницький, 2016. - С. 293-295.
Краткий осмотр (реферат): В статті аналізується специфіка споживацької поведінки у соціокультурному аспекті. Розглянуто методологічні особливості соціокультурного підходу в аспекті якого споживацька поведінка і сформована під його впливом споживацька культура розглядаються як найважливіші механізми регуляції суспільних відносин. Доведено, що в культурному аспекті соціальна функція споживання полягає з одного боку, у раціоналізації, з іншого боку — у створенні і підтримці культурних зразків. В аспекті соціальних відносин представлені функції регулювання й ідентифікації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12646
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сорокіна Г. В. Споживацька поведінка у соціокультурному аспекті.pdf235,55 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.