Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14047
Название: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні
Авторы: Статівка К. О.
Ключевые слова: конкуренцiя
конкурентоспроможність
конкурентоспроможність потенціалу підприємства
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Статівка К.О. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні / К.О. Статівка // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів. – 22 квітня 2016 р. – Х. : Вид-во. «НТМТ». – С. 807 - 812.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що в умовах посилення конкуренції необхідним є моніторинг конкурентоспроможності підприємства. Визначені основі індикатори (критерії), які можуть розглядатися як ключові показники конкурентоспроможності. Для підвищення конкурентоспроможності аграрного виробництва, запропоновані заходи, що мають бути спрямовані на технічне переоснащення діючих підприємств, впровадження сучасних енергозберігаючих та екологобезпечних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14047
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статівка К.О.pdf178,2 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.